25.08.2021

Kako funkcionira rezervacija?

Kako funkcionira rezervacija? 

Radim na temelju rezervacije termina. Termin možete rezervirati putem društvenih mreža,  najbolje putem facebook messengera, ali može i putem instagrama, maila, telefonski ili dolaskom u studio. Prilikom naručivanja navedite o kakvom motivu je riječ, uz kratko objašnjenje, pošaljite sliku za referencu, zatim poziciju i veličinu. Poželjno je da slikate dio tijela na kojem želite tetovažu.  Osim toga, navedite želite li tetovažu u boji ili crno-sivoj tehnici. Nakon toga razgovaramo o projektu, dogovorimo cijenu i  datum termina. 
Ne rezerviram termine više od 6 mjeseci unaprijed, osim u slučaju projekta koji volim raditi.

Koje stilove preferiram?

Svoje radove zasnivam na fotorealizmu, sa elementima pop arta, geometrijskim oblicima  i mnogim drugim elementima, kako bih dobio najprikladniju kompoziciju, dinamiku, dubinu i atmosferu. 
Najviše volim imaginarne likove, životinje i cvijeće.

Mogu li tetovirati točno onu sliku koju mi pošaljete? 

Prihvaćam, ako je slika umjetnički privlačna, kvalitetna i visoke rezolucije. Često predlažem vlastitu skicu, temeljenu na vašoj temi.
Neki put se desi da slika lijepo izgleda na papiru ili monitoru ali ne izgleda lijepo na koži. Previše detalja i motiva, ukomponiranih u jednu skicu, čini sliku nejasnom i zbunjujućom za promatrača. Manje je više.

Zašto ne prihvaćam određene projekte?

Primam puno upita pa moram biti poprilično selektivan u odabiru projekta. Nastojim  prihvatiti samo projekte koje osjećam i za koje znam da će lijepo izgledati na koži, u kojima uživam i u kojima se mogu umjetnički izraziti. Ponekada je teško objasniti zašto pojedini projekti ne bi uspjeli. Gledajte na to kao na moj osobni osjećaj i iskustvo. Umjetniku je bitno  raditi posao u kojem uživa, kojeg doživljava i duboko razumije, jer tako sigurno dobivate najkvalitetniju tetovažu.  Ukoliko umjetnik nema entuzijazma, to se osjeti u konačnom rezultatu. Ako imate specifičan projekt "imam ideju u glavi, ali ne znam kako da objasnim" i  kristalno jasnu viziju konačnog rezultata, radije ne prihvaćam takve projekte jer volim imati puno kreativne slobode.
Svome poslu pristupam iskreno, pošteno i odgovorno, stoga neke motive izbjegavam, poput džepnih satova, kompasa, tribala, krila...jer su prekomjerno korišteni i izgubili su umjetničku vrijednost, bez obzira što su tehnički vrhunski odrađeni i vizualno privlačni.
Također, ne radim male tetovaže-natpise i slično. 
Iz tog razloga u studiju imamo više tattoo artista, koji rade u različitim stilovima. Uvijek ću vas usmjeriti prema nekome od mojih kolega, ukoliko smatram da su oni puno bolja opcija za vaš projekt.

Radim li prekrivanja/covere?

Prekrivanje starih tetovaža radim isključivo ukoliko je koža prethodno pripremljena laserom, do te mjere da me stara tetovaža ne ograničava. U rijetkim slučajevima prihvatim prekrivanje bez prethodnog izblijeđivanja laserom-ukoliko je postoježa tetovaža jako mala ili ukoliko je jako svijetla. Želim najbolje za svoje klijente i ne želim biti ograničen u izboru vizualnog materijala.

Kada i kako pripremam vaš projekt?

Skicu pripremam dan-dva prije dogovorenog termina, ovisno o mom rasporedu. Skicu ne pripremam unaprijed jer sam angažiran s drugim trenutnim projektima. 
Imajte na umu da puno razmišljam, tražim najbolji i najkreativniji način kad pripremam vaš projekt.
Umjetnik je stvaratelj lijepoga i nikada ne vidi stvari onakvima kakve jesu, jer svijet stvarnosti ima svoje granice, svijet mašte nema.
Bez obzira na moju maštu i viziju vašeg projekta, ne mora značiti da će vam se svidjeti, i to je potpuno normalno. Postoji mogućnost da promijenite nekoliko detalja, dodate ili oduzmete, ali sve u granicama estetike. Vrlo često se na taj način narušava dizajn. Ukoliko se ne možemo dogovoriti oko nekoliko prijedloga, i smatram da konačni rezultat neće biti zadovoljavajuć po mom kriteriju, biti ću primoran otkazati termin. Radije ću žrtvovati dan posla nego učiniti nešto zbog čega neću biti sretan.

Postoje li mjesta koja ne tetoviram ili neka druga ograničenja?

Ne tetoviram šake i vrat, sve dok postoje druga slobodna područja na tijelu. Osim toga ne tetoviram lice, glavu, prste, tabane, kapke, usne ni genitalije.
Ne tetoviram rasističke, niti na bilo koji načim uvrijedljive motive. 

Nisam odgovorio na poruku?

Doista, ponekada se dogodi da upit ostane bez odgovora. Razlozi mogu biti različiti: primio sam previše poruka i još nisam stigao odgovoriti na njih ili postoji upit za koji trebam puno vremena za razmišljanje prije nego vam odgovorim. Imajte na umu da svakodnevno radim velike projekte i zbilja mi ostane jako malo vremena za odgovaranje na poruke. Ukoliko želite brz odgovor, upite šaljite na FB ili IG stranicu GHOST Tattoo & Laser Removal, ili se javite direktno Vlatku na 0955016431.





 
Copyright © 2024. Ghost Tattoo, Sva prava pridržana
© Ghost Tattoo 2018., Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.